Over 2Perform

Bert Odekerken,
Aangenaam!

Leuk dat je de pagina van mijn bedrijf bezoekt. Even voorstellen: Ik ben Bert Odekerken en sedert 2008 begonnen als massage therapeut te Bunde. Vanaf 2011 heb ik een praktijk aan huis.

Nadat in de afgelopen jaren vooral de nadruk lag op figuurcorrecties heb ik de focus meer en meer verlegd naar voeding, beweging en orthomoleculaire therapie. Inmiddels heb ik mijn medisch HBO volgens de PLATO-eis gehaald en ben ik afgestudeerd als orthomoleculair therapeut. De praktijk is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De behandelingen worden bij een groot aantal verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw verzekeraar. Verdere informatie over orthomoleculaire geneeskunde alsmede een overzicht van de vergoedingen uit de zorgverzekering vindt u op de site van de MBOG (https://www.mbog.nl/actueel).

Ook mijn bedrijf 2Perform is constant in beweging. In de nabije toekomst zal er nog veel veranderen. Ik houd jullie op de hoogte, via mijn site, Facebook, Twitter en natuurlijk de traditionele media.

Op zoek naar oplossingen die echt werken, neem contact op met 2Perform en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden. Het adviesgesprek is altijd gratis. Tot snel, tot 2Perform.

Neem contact op!