Leefstijl therapie

Terug naar alle behandelingen

Leefstijl therapie

Leefstijl therapie


Een leefstijl therapie programma als totaal concept.

“Zelfs de langste afstand begint met de eerste stap”

Een programma waarbij intensieve individuele begeleiding centraal staat om jouw doel te bereiken.  Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt of preventief wilt werken aan je gezondheid, dit programma biedt jou een weg naar een gezondere versie van jezelf. Een plan om er nu echt voor te gaan waarbij je wekelijks wordt ondersteund door de individuele begeleiding.

Een proces naar een betere versie van jezelf, een gezonder en fitter lichaam begint met een eerste stap en het leefstijl verander programma maakt dat jij elke dag een kleine stap verder zet.

Preventieve gezondheidszorg staat momenteel hoog in vaandel. Het is de gezondheidszorg van de toekomst. Maar bij 2Perform reeds in de praktijk.

Dit programma is ook uitermate geschikt voor mensen met diabetes klachten, gewichtsproblemen, hormonale klachten, allergie, eczeem, hoofdpijn, vermoeidheid, fibromyalgie, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, spierpijn en depressieve klachten.

En niet onbelangrijk!! De behandelingen worden vergoed door veel zorgverzekeraars uit de aanvullende verzekering. (dus geen eigen risico) Indien gewenst werken wij samen met uw huisarts of andere behandelaar.

Neem contact op!