Therapie opties

Wat kan 2Perform voor je betekenen

Heb je lichamelijke en/of psychische (onbegrepen) klachten dan neem contact op. Kom je in het reguliere traject niet verder dan is orthomoleculaire therapie een perfect alternatief. Neem contact op voor meer informatie

Orthomoleculaire therapie is er op gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om onze lichaamscellen  te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.
Orthomoleculaire geneeskunde is in feite een ander woord voor ‘voedingsgeneeskunde’. Uit een groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er een relatie bestaat tussen voeding en ziekten. Het is duidelijk dat slechte voedingsgewoonten een rol spelen bij het ontstaan van bijvoorbeeld kanker, hart- en vaatziekten en diabetes.

In de orthomoleculaire therapie staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het, ook voor een gezond persoon, bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren. Dat is de reden dat binnen deze therapie gewerkt wordt met voedingssupplementen. Supplementen bij 2Perform worden pas na degelijk onderzoek en test geadviseerd.

Verbeter je gezondheid neem contact met ons op!
Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over uw gezondheid ontstaan. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van uw gezondheidsklachten en niet op de symptomen. Passend individueel advies is hierbij de sleutel naar succes omdat niemand hetzelfde is.

Neem contact op!